HomeIntegraties

Integraties

Plug-ins

Plug-ins integreren direct met je CMS of webshop en zorgen voor de beste integratie met MyParcel. De meeste vereisen weinig tot geen technische kennis om te installeren en configureren.

SDKs (Software Development Kits)

Een SDK kan worden gebruikt om snel te integreren met onze API en veel werk over te slaan dat komt kijken bij het handmatig ontwikkelen van een API-integratie.

Plug-in Development Kit (PDK)

De MyParcel PDK is hoe we onze eigen plug-ins ontwikkelen. De PDK biedt veel van de boilerplate code die nodig is om een plug-in te maken en stelt ons in staat om ons te concentreren op de integratie zelf.

API integrations

Deze integraties kunnen in onze Backoffice worden geïnstalleerd en geconfigureerd en voegen de mogelijkheid toe om zendingen van uw platform(s) in die van ons te importeren.

Tools

De volgende items zijn tools die je in combinatie met andere integraties kunt gebruiken. De Chrome-extensie biedt een manier om snel zendingen te maken vanaf elke website en kan nuttig zijn ongeacht of je andere integraties gebruikt. Onze module "Delivery Options" is al geïntegreerd in veel van onze plug-ins.

Ontbreekt jouw favoriete taal of platform?

Bouw je eigen integratie en deel deze met ons!